Voor wie ik er precies ben?

Druk vooral op die knop voor een matchcall als jij:
  • Klaar bent met alleen dromen van the remote lifestyle en die droom werkelijkheid wil maken
  • Al een tijdje bezig bent met je online business, weet wat je wil, maar inmiddels door hebt dat je er in je eentje niet (snel genoeg) uitkomt en intensieve 1:1 begeleiding zoekt
  • Het woord ‘overwhelmed’ regelmatig op je voorhoofd staat geschreven
  • Iemand zoekt die inhoudelijk en strategisch met je meedenkt en je helpt de juiste keuzes te maken, vanuit wie jij bent en wat jij chill vindt
  • Zin hebt om 3 maanden samen te gaan vlammen!
Ready for it!
Druk niet op die knop als jij:
  • Graag een online business wilt, maar nog geen idee hebt wat je wilt doen. Daar gaat nog een innerlijke zoektocht aan vooraf en hier ligt niet mijn kracht en passie, maar ik verwijs je met liefde door
  • Vooral iemand zoekt die je helpt met je mindset. Ik kan je daarmee helpen vanuit mijn eigen ervaring en ga dat zeker niet negeren in het traject, maar dit is niet mijn area of expertise. Merk je dat je nog heel onzeker bent of faalangst hebt en wil je vooral daaraan werken, dan zijn we geen match
  • Op zoek bent naar standaard templates en verwacht dat je binnen 3 maanden 10K gaat verdienen. Eerlijk, ik vind die beloftes krankzinnig en bijdragen aan de onzekerheid van veel ondernemers. Ik focus me op jou en jouw unieke business en we maken een gameplan voor duurzame groei